Divertisment

Ștefan Hrușcă, Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru nu-și vorbesc. Cine e de vină?

Ștefan Hrușcă, Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru sunt toți trei iubiți și apreciați pentru muzica lor. Cântecele lor sunt difuzate la Focus Fm, cel mai tare radio. De vină pentru ruptura dintre ei este, se pare, Ștefan Hrușcă. Deși a mai venit în România, având în vedere celebrele sale concerte de Crăciun, Ștefan Hrușcă nu le-a mai dat nici un semn de viață artiștilor care i-au fost, cândva, buni prieteni.

Ducu Bertzi nu înțelege de ce Ștefan Hrușcă, fostul lui prieten, refuză să mai păstreze legătura cu el și cu Vasile Șeicaru. Acesta din urmă spune că solistul de colinde nu le-a mai dat nici măcar bună ziua de zeci de ani, fără să se fi certat vreodată.

“Știu că Ștefan Hrușcă este în Canada, dar nu dă niciun semn de existență de acolo. Și Vasile Șeicaru, fostul lui coleg, e supărat pe treaba asta și are dreptate. Ștefan Hrușcă nu mai vorbește cu noi. Nu pot să-mi explic însă de ce, fiindcă Ștefan, de bine de rău, a tot venit în țară, și când ne vedeam întâmplător la concerte se bucura.”, a declarat Ducu Bertzi.

Și Vasile Șeicaru este trist pentru că Ștefan Hrușcă, alături de care a cântat piese de succes, precum ‘Călători visători’ și ‘Așa-mi vine câteodată’, nu vrea să-i mai fie prieten.

Ștefan Hrușcă locuiește de peste 30 de ani în Canada, împreună cu soția și copiii lor, însă pe cât este el de cunoscut, pe atât de discretă este familia artistului. Foarte discret cu viaţa privată, Ştefan Hruşcă și-a expus foarte rar spre deloc familia.