Alertă Coronavirus Buzău SPORT

ȘTEFAN MILOȘ, FOSTUL PREȘEDINTE AL ECHIPEI DE HANDBAL FEMININ A BUZĂULUI, A FOST RĂPUS DE CORONAVIRUS

Ștefan Miloș, fost președinte al clubului de handbal feminin al Buzăului, omul care a pus umărul la dezvoltarea acestui sport, indiferent sub ce denumire a fost echipa sau cine a antrenat-o, a fost răpus de coronavirus.

Testul prelevat duminică, în Spitalul Județean Buzău, acolo unde profesorul Miloș a ajuns cu semne de COVID-19, a ieșit pozitiv, ceea ce înseamnă că infecția cu coronavirus este cea care l-a ucis.   

Ștefan Miloș  a murit la Spitalul Județean Buzău, acolo unde a ajuns cu simptome de COVID-19.

Bunul său prieten, Romeo Ilie, antrenorul second al echipei de handbal feminin a Buzăului, a relatat aici pentru șansanews.ro că Ștefan Miloș ar fi avut de ceva vreme semne de boală. L-ar fi durut în gât, ar fi tușit și ar fi avut temperatură, însă a confundat această stare cu o simplă răceală, cu atât mai mult cu cât se proteja destul de mult pentru a nu se îmbolnăvi de COVID-19.

Însă, până la urmă, Ștefan Miloș a contractat noul coronavirus, iar, în cele din urmă, infecția i-a fost fatală și pe fondul altor afecțiuni de care acesta suferea.  

Din anii 90, Ștefan Miloș s-a ocupat de destinele tuturor echipelor de handbal feminin ale Buzăului, indiferent de numele lor: Filvatex, Astral Poșta Câlnău, HC Buzău sau Gloria zilelor noastre. El a ocupat și funcția de antrenor și președinte ori delegat pe lângă Federația Română de Handbal.

Pe sub aripa protectoare a antrenorului Miloș au trecut și câteva internaționale ale handbalului românesc: Amalia Busuioceanu, Anca Lipan sau Petra Blazek, Alina Ilie ori Ana Maria Iuganu.