Divertisment

SURPRIZĂ PENTRU VLĂDUȚA LUPĂU ÎNAINTE DE VACANȚĂ

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii pentru că a decolat spre vacanță alături de soțul ei. Înainte de a merge la distracție, Adi Rus i-a oferit un cadou, în avans de Ziua Îndrăgostiților.
Soțul i-a adus un cadou care a lăsat-o pe vedetă total impresionată. Tânărul i-a oferit un trandafir criogenat, iar reacția Vlăduței Lupău nu a încetat să apară, fiind foarte fericită de darul primit de la acesta. Vlăduța nu le-a spus încă admiratorilor care e destinația de vacanță, însă i-a pus la încercare să ghicească locul în care se va relaxa.

Cele mai multe comentarii fac referire la Zanzibar sau Maldive, deci cel mai probabil susținătorii vedetei știu ei ce știu de preferințele acesteia, astfel că acum suntem curioși și noi să aflăm unde merge de fapt artista.

Marți, Vlăduța a filmat un nou videoclip la București, care este așteptat să apară la începutul primăverii.

În vârstă de 29 de ani, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. Profesionalismul de care a dat mereu dovadă a propulsat-o rapid în atenția fanilor, care o iubesc nespus. În plus, artista este apreciată și pentru sinceritatea sa și pentru căldura față de public. Vlăduța Lupău nu se sfiește să împartă totul cu oamenii care o iubesc, fiind foarte apropiată de aceștia, așa cum s-a întâmplat și de această dată, când artista a anunțat că pleacă în vacanță, spre bucuria fanilor.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

Publicitate