Divertisment

GEORGIANA LOBONȚ, VACANȚĂ DE 4.500 DE EURO, ÎN PUNTA CANA

E perioadă liberă de evenimente pentru artiști și vreme de vacanțe, în locuri exotice. Rețelele de socializare abundă de imagini cu vedete în vacanțe, iar acum a venit rândul Georgianei Lobonț să ne țină la curent cu modul în care se distrează în Punta Cana, în Republica Dominicană .

Artista se află în vacanță în Punta Cana, alături de familia ei. Aceștia au plecat în urmă cu câteva zile departe de România, nerăbdători fiind să ajungă cât mai repede la mare și la soare. Așteptarea a meritat pe deplin, pentru că artista și soțul său au fost fascinați de tot ceea ce au găsit la destinație. Mare, soare, plajă, căldură, ce să mai, toate ingredientele pentru a se bucura de o vacanță pe cinste. Și unde mai puneți că aceasta este și prima vacanță cu adevărat pentru Georgiana Lobonț și pentru soțul său, după ce s-au căsătorit.

4.500 de euro a costat această vacanță. Chiar dacă acestea nu sunt pentru buzunarul oricui, Georgiana Lobonț spune că nu regretă niciun ban dat și că tot efortul financiar a meritat.