Actualitate Social

TÂNĂRĂ DE 26 DE ANI, DISPĂRUTĂ BRUSC DE LÂNGĂ IUBIT. SEAMĂNĂ CU LUIZA! Mama fetei face apel la Poliție! Dacă o recunoști…

Poliția Buzău face verificări în urma unui apel al unei mame care nu știe nimic de câteva zile de fiica ei. Deși aceasta este majoră, având 26 de ani și este la rându-i mama unui copilaș, femeia din Rm.Sărat spune că este îngrijorată și cere sprijinul Poliției pentru a-și găsi fiica.


Povestea tinerei de 26 de ani din Rm.Sărat este destul de alambicată. Surse din rândul cunoscuților susțin că tânăra are de circa 3 ani un concubin la care când vine, când pleacă.

Un astfel de episod a avut loc recent. Cei doi tineri erau certați, dar săptămâna trecută s-ar fi împăcat. Nu a durat mult, iar tânăra de 26 de ani ar fi dispărut iar. Când a fost găsită de iubitul ei, la câteva zile, și-a justificat plecarea spunând că voia să meargă la o prietenă. În fapt, era la mama ei.

Zilele trecute, cei doi iubiți ar fi mers la cumpărături iar acela a fost momentul în care râmniceanca a dispărut din nou fără urmă, de această dată lăsându-i iubitului ei și telefonul mobil.


De această dată, tânăra pare de negăsit și și-a pus pe jar atât concubinul cât și pe mama ei. Femeia a sunat la Poliție, anunțând dispariția fiicei sale și cerând sprijinul oamenilor legii pentru a o găsi.
Tânăra dispărută este mama unui copil de 3 ani, care se află în grija bunicii materne.

Ceea ce frapează este faptul că atitudinea, înfățișarea și poziția în poze sunt asemănătoare celor ale Luizei, fata dispărută din Caracal, semn că acestea sunt elementele definitorii prin care tinerii stârnesc pasiuni bolnave pentru toții deviații mintal.