Actualitate Șansa de Pogoanele Social

(UPDATE) TINERI MORȚI PE ȘOSEA, LA POGOANELE

UPDATE: Cei doi tineri care au sfârșit, duminică, pe un drum județean din zona Pogoanele, în timp ce se îndreptau spre Scutelnici, se aflau într-un AUDI.  Mașina s-a făcut praf după ce s-a răsturnat pe câmp iar tinerii au murit prinși între fiarele contorsionate.

Cei doi tineri morți luni dimineață, în mare zi de sărbătoare creștină, sunt din localitatea Scutelnici, spune primarul acestei comune. Chiar dacă unul are buletin de Ialomița, el trăia tot la Scutelnici.

De altfel, și el ar fi venit recent din Anglia. Muncise acolo la un abator, însă de ceva vreme se întorsese acasă.

Duminică dimineață, era în jurul orei 5.10, când cei doi prieteni, s-au urcat în autoturismul pe care unul dintre ei îl adusese de peste granițe. Cel mai probabil, șoferul conducea cu mare viteză și astfel s-a produs nenorocirea. Bolidul s-a răsturnat în afara șoselei, pe drumul județean 203 I, iar cei doi tineri nu au avut nici o șansă la viață.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Tragedie, luni dimineață, pe o șosea din județul Buzău. Doi tineri, care potrivit Poliției ar fi avut 22 și respectiv 24 de ani, au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei. Unul dintre morți era din Pogoanele, celălalt din județul Ialomița, conform actului de identitate găsit.

Accidentul s-a produs pe DJ 203 I, în afara localității Pogoanele. Din ancheta Poliției a reieșit că la volan se afla un tânăr de 24 de ani din Ialomița iar în dreapta sa, un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani( vârstă precizată de Poliție, în timp ce cunoscuții spun că avea 34 de ani). Cei doi se îndreptau din direcția Pogoanele către Scutelnici, când, la un moment dat, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției iar mașina s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma accidentului, ambii tineri care se aflau în mașină au murit. Polițiștii continuă cercetările în cazul acestei tragedii.

Citește și: http://sansanews.ro/exclusiv-incredibil-tanarul-care-a-provocat-nenorocirea-de-la-pogoanele-nu-avea-permis-de-conducere-venit-din-anglia-abia-iesise-din-izolare/