Actualitate

(UPDATE) Trafic blocat! Accident rutier cu mai mulți răniți, pe drumul spre Ploiești

UPDATE: Traficul a fost reluat în condiții normale pe DN 1 B cu circa 15 minute înainte de ora 21: 00, după aproximativ 2 ore de la producerea accidentului.

UPDATE: Bilanț groaznic al accidentului de la Merei: ambele victime din autoturism au fost declarate decedate.

UPDATE: Cele două persoane scoase de echipajul de descarcerare din autoturismul implicat în accident au fost găsite în stare foarte gravă. Potrivit ISU Buzău, în ciuda intervenției prompte a echipajului medical, o femeie a fost declarată decedată. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. În continuare, celălalt rănit, un bărbat este resuscitat.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier grav s-a produs, miercuri seară, pe DN1B. Aproape de intersecția cu drumul către Dealul Viei un camion de mare tonaj și un autovehicul s-au ciocnit. Din primele date oferite de IPJ Buzău, se pare că două persoane ar fi rănite. Un rănit a rămas încarcerat între fiarele mașinii.

Se pare că ambele persoane rănite ar fi în stare gravă. Potrivit unor surse de presă, victimele ar fi fost găsite în stop cardio respirator.

Traficul este blocat pe DN1B, în apropiere de intersecția cu drumul spre Dealul Viei.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1B Ploiești-Buzău, în zona comunei Merei, județul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism, eveniment în urma căruia a izbucnit un incendiu la nivelul autoturismului. Potrivit primelor date, două persoane din autoturism au suferit diferite leziuni, fiind evaluate medical. La fața locului acționează forțe MAI. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.”

Etichete