Actualitate

(UPDATE) Trafic blocat zeci de minute pe DN 10. Două mașini s-au ciocnit la Unguriu. Și o mașină staționată a fost avariată (FOTO)

UPDATE: Două persoane au ajuns la spital în urma accidentului de la Unguriu. Este vorba despre cei doi șoferi implicați în eveniment. De asemenea, în urma accidentului, 3 mașini au fost avariate. Iată ce transmit polițiștii despre dinamica accidentului:

Sursa IPJ Buzau

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Brașov către Buzău, de un șofer în vârstă de 58 de ani, din Brăești și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un tânăr de 24 de ani, din Unguriu. În urma coliziunii autoturismul bărbatului de 58 de ani a ricoșat într-o altă mașină staționată în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care care s-a produs accidentul.”

După ora 15:30, traficul a revenit a normal pe DN 10.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier produs duminică după amiază pe DN 10, la Unguriu, a dus la blocarea traficului în zonă. POtrivit primelor informații furnizate de IPJ Buzău, 2 autovehicule ar fi implicate. Deocamdată nu sunt informații legate de dinamica accidentului sau de starea persoanelor din cele două mașini.

Sursa Infotrafic Buzau Facebook

Accidentul s-ar fi produs într- o curbă, pe DN 10, conform șoferilor care se află în zonă.

Vom reveni!

Etichete