Actualitate

(UPDATE) Trafic feroviar blocat! O femeie a murit lovită de tren

UPDATE: Mecanicul de locomotivă declară pentru Șansa News.ro că nu a putut evita accidentul. Se pare că femeia a traversat prin loc nepermis și deși trenul a frânat rapid, impactul nu a putut fi evitat.

Teribil accident pe calea ferată, în urmă cu doar câteva minute, în municipiul Buzău, la ieșirea spre Brăila. Din primele date de la fața locului, se pare că o femeie de aproximativ 62 de ani a fost lovită mortal de un tren.

Traficul feroviar este blocat și încă nu se cunosc împrejurările în care s-a produs tragicul accident feroviar. Ce se știe clar în acest moment este că medicii ajunși la fața locului de urgență nu au putut să salveze victima, care prezenta multiple traumatisme, aceasta fiind declarată decedată.

„Traficul feroviar blocat în municipiul Buzău, la ieșirea spre Brăila, pe tronsonul trenului interregio,ce se deplasa pe ruta București-Galați. Din primele date de la fața locului se pare că trenul a surprins și accidentat mortal o femeie, în vârstă de 62 de ani, din Buzău”, informează IPJ Buzău