Actualitate Șansa de Nehoiu

TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN 10! Un copac s-a prăbușit pe carosabil, la Nehoiu (Foto)

Un arbore căzut pe carosabil a afectat traficul, marți seară, zeci de minute pe DN 10 Buzău Brașov, la Nehoiu. Un nuc de pe marginea șoselei s-a prăbușit pe carosabil, îngreunând circulația. A fost solicitat ajutorul pompierilor pentru îndepărtarea copacului de pe șosea și reluarea traficului în condiții de siguranță.

În cădere, arborele a avariat un autoturism parcat pe marginea DN 10. De asemenea, este nevoie de intervenția echipelor Electrica întrucât nucul care s-a prăbușit pe carosabil a lovit cablurile electrice.

Pompierii sosiți la fața locului au tăiat copacul în bucăți pentru a-l îndepărta rapid de pe șosea. Un echipaj de la Poliția Rutieră este în zonă și dirijează traficul. Se circulă pe o singură bandă până în momentul în care carosabilul este curățat.

Cel mai probabil, rădăcinile nucului nu au fost foarte bine fixate în pământ, și în urma ploilor din ultimele zile, copacul a cedat și s-a prăbușit pe șosea.

Pe de altă parte, marți, echipaje de la ISU Buzău au intervenit în zona de munte, la Lopătari, pentru a scoate apa dintr-o gospodărie. Curtea unei locuințe a fost inundată în urma unei ploi torențiale.