Actualitate

Tragedie în zorii zilei. A crescut bilanțul victimelor accidentului de la Cilibia

Doi morți și o persoană rănită. Este bilanțul accidentului produs dimineață pe DN2B, la Cilibia. Șoferul a murit imediat după accident, iar ulterior unul dintre pasageri și-a pierdut viața. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din Brăila, pasager în mașina care a ieșit de pe șosea, s-a lovit de un copac și apoi s-a răsturnat.

Mașina implicată în accident se îndrepta dinspre Brăila spre aeroport. La volan se afla un tânăr de 35 de ani, iar pasageri erau doi frați, unul de 35 de ani și celălalt de 44 de ani. Nu se știe exact în ce condiții, dar, la un moment dat, șoferul în vârstă de 35 de ani a pierdut controlul volanului. Mașina s-a oprit într-un copac, iar apoi s-a răsturnat pe câmpul de pe margine. În urma impactului, șoferul nu a avut nicio șansă la viață. De asemenea, unul dintre frați, cel de 35 de ani, a fost transportat în stare extrem de gravă, la spital. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

“În urma accidentului rutier produs in aceasta dimineata, in comuna Cilibia, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: doi barbati, în varsta de 35, respectiv 44 de ani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarandu-se decesul.

Cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic si respirator, în curs de investigatii”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Etichete