POLITICĂ

Transfer politic USR -PNL. Useriștii au rămas fără președinte la Municipiu

Liberalii buzoieni anunță că președintele Organizației Municipale a USR Buzău, Denisa Alina Çoban a devenit membru PNL Buzău.

”Denisa Çoban este un om valoros, muncitor, un plus pentru echipa PNL Buzău, care ne va ajuta să construim frumos viitorul Buzăului. Un om care demonstrează că #SePoate, este un om care se integrează perfect în echipa PNL Buzău.” se arată în comunicatul PNL.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Denisa Coban explică motivele plecării din USR:

”Le mulțumesc foștilor colegi pentru susținerea și încrederea acordată. Fără susținerea lor nu aș fi reușit sa cresc politic, dar în ultima perioadă am simțit că în USR-PLUS la nivel local se bate pasul pe loc, iar eu fiind o persoană activă, și îngrijorată de viitorul copiilor, de locurile de munca, de mediul înconjurator, de pensii, am ales sa ma alătur echipei PNL. Le mulțumesc domnilor Gabriel Avrămescu și Vlad Pufu pentru invitația de a mă alătura echipei PNL. M-a bucurat să descopăr o echipă activă care vrea sa facă lucruri pentru cetățeni, ceea ce m-a făcut să iau această decizie. ”

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău, a salutat venirea în organizație a Denisei Coban, fost președinte al useriștilor la organzația municipală și fost candidat al acestora la alegerile parlamentare:

“Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit și îi mulțumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău.”

La rândul său, Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău, a salutat venirea în echipă a Denisei Coban:

“Mă bucur să primesc în organizația municipală profesioniști în activitatea de partid, buni organizatori și oameni care au demonstrat întâi pe forțele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta.”