Actualitate POLITICĂ

Transferuri politice de ultim moment. Ce fac liberalii după ce au rămas fără primari, trecuți în bloc la PSD

PNL Buzău a rămas, în ultima vreme, fără primari în județ. Toți cei 10 primari liberali aleși în 2020 au trecut la PSD, urmând ca la alegerile din 9 iunie să candideze pentru un nou mandat din partea social-democraților.

Acum s-a ajuns deja în a doua fază a transferurilor, în care PNL ”fură” oameni de la alte partide. Până acum 2 primari, unul de la PSD și unul de la PMP, au bătut deja palma cu PNL și vor candida pentru un nou mandat din partea acestei formațiuni politice.

Sorin Matei, primarul din Zărnești, ales din partea PMP, este primul care a mers la PNL. Iar acestuia i-a urmat și primarul din Cătina, Alexandru Fulgeanu, care a părăsit PSD și va candida din partea PNL.

”Alexandru Fulgeanu, primarul de la Cătina, de astăzi este liberal! Sunt bucuros să anunț că încă un primar, după Matei Sorin de la Zărnești a ales să reprezinte echipa liberală în următoarele alegeri. Alexandru Fulgeanu este un profesionist și un bun administrator, iar de astăzi face parte din grupul nostru de candidați cu care vom ieși în fața cetățenilor la alegerile din 9 iunie. La Cătina, ca în multe alte localități, vom avea primar liberal! Și doar așa vom putea începe adevărata dezvoltare a acestui județ neglijat complet de 34 de ani de administrațiile pesediste!”, a anunțat președintele interimar al PNL Buzău, Adrian Mocanu, într-o postare pe Facebook.