Actualitate POLITICĂ

Trei primari din Buzău, aleși cu 100% din voturi. Câți alegători i-au votat

În trei localități din județul Buzău câștigarea alegerilor nu a constituit pentru nimeni o surpriză. De fapt, primarii erau cunoscuți încă dinaintea alegerilor. Pentru că nu au avut contracandidați, toți trei au obținut 100% din voturi, cele mai mari scoruri electorale din județ. În toate 3 cazurile este vorba de primari PSD.

Comuna Vâlcelele va fi condusă de Liviu Bărăgan, care a fost votat de 726 de persoane. El nu doar că a fost ales cu 100% din voturi, dar și Consiliul Local va fi compus tot din social-democrați în proporție de 100%. Nici un alt partid nu a avut liste de consilieri.

O situație identică este în comuna Pardoși. Iulian Preda a obținut 100%, adică 201 voturi în total, și un Consiliu Local cu o componență 100% PSD.

Primar PSD cu 100% este și în comuna Odăile. Tache-Cristache Grama a obținut 100% în calitate de candidat unic cu un număr de 307 voturi. În cazul său, Consiliul Local nu va fi doar roșu, și va avea în componență și galben: 76,24% a obținut PSD pentru Consiliul Local, iar 23,76% dintre alegători au votat PNL.