Divertisment

Tudor Gheorghe, secrete pentru o viață activă. Tratamente la Techirghiol și ciorbițe consumate zilnic

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În ciuda vârstei sale înaintate însă (77 de ani), cântărețul urcă pe scenă în continuare și este la fel de activ precum îl știam până acum.

Când vine vorba de stilul lui de viață, artistul a recunoscut public recent că alimentația este cea mai importantă pentru el, dar asta nu este tot. Marele artist are grijă însă și de fizicul său. De două ori pe an, acesta obișnuiește să facă împachetări cu nămol. Este un mare iubitor de gastronomie, ba chiar se pricepe foarte bine la făcut ciorbe. De asemenea, marele artist mai are și câteva trucuri pe care le aplică în bucătărie, în diferite situații.

Gătesc ciorbe de toate felurile. Nepotul meu adoră ciorba de legume. Ciorbele le acresc cu aguridă, cu corcodușe. Prepar în jur de 300 de sarmale, le fac într-o zi! Le fac micuțe, nu sunt prea oltenești. Bunicul meu le lega cu ață, de exemplu. Varza o pun. Îmi place s-o pritocesc, la butoi. Sarmalele încep să se facă din clipa în care pui varza. Trebuie să fie și varza într-un anume fel. Varza te ajută și la mahmureală”, a povestit Tudor Gheorghe într-n interviu recent.

Acesta merge la Techirghiol vara, dar și la începutul iernii, unde urmează tratamente speciale, care au un efect benefic asupra stării sale de sănătate.

În ceea ce privește cariera sa artistică, marele cântăreț spune că nu are în plan să cânte decât pe scenă, în lumina reflectoarelor. Acesta este și motivul pentru care refuză invitațiile la nunți, sau la zilele marilor orașe.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu