Divertisment

Emilia Ghinescu, transformare uluitoare la 43 de ani

Emilia Ghinescu, transformare uluitoare după ce s-a apucat de sală, la 43 de ani. Inițial s-a gândit că vor apărea comentarii răutăcioase, mai apoi însă a decis că astfel de vorbe vor apărea oricum și că nu trebuie să o afecteze. Și-a dorit să le dea un exemplu pozitiv femeilor care vor să arate bine și să fie sănătoase.

Îndrăgita cântăreață s-a pus serios pe treabă și s-a apucat de sală. La 43 de ani, artista are un corp foarte lucrat.

În primul rând vreau să spun că eu mereu am avut grijă de mine, nu acum, în ultimul timp. Acum m-am apucat de sală și am slăbit, am mai slăbit. Dar grasă nu am fost niciodată. Adică nu am depășit 58 de kilograme. Când m-am apucat de slăbit aveam 58 de kilograme, dar întotdeauna am avut grijă de felul în care arăt!”

Cântăreața de muzică populară și de petrecere le-a dezvăluit tuturor ce dietă ține ca să se mențină în formă.

“Am mâncat preț de o lună mese fixe, cu gustări, fară să mai ciugulesc între mese și cantitate destul de mică. Am slăbit până pe la vreo 54 și la 54 de kilograme unde aveam eu pragul acela de nu reușeam să-l trec, am început să mă duc la sală și să mănânc, adică îmi înlocuiam mesele, știu că nu este sănătos, dar îmi înlocuiam mesele de mâncare cu batoane proteice. Adică mesele principale.”


Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu