Actualitate

(FOTO) Ultimă oră! Accident grav pe drumul dintre Robeasca și Moșești

UPDATE: Între timp, reprezentanții Spitalului Județean Buzău au prezentat starea victimelor. Se pare că atât copiii, cât și adulții sunt stabili hemodinamic și respirator, însă au diverse afecțiuni.

În urma accidentului rutier produs in comuna Robeasca, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 4 victime, 2 adulti, in varsta de 20, respectiv 24 de ani, si 2 copii, cu varste de 2 si 4 ani. La o prima evaluare medicala, fetita in varsta de 2 ani a suferit o plaga parietala dreapta iar fetita in varsta de 4 ani a suferit o plaga in zona genitala. Cei doi tineri au suferit policontuzii, prin accident rutier. La acest moment, atat copiii cat si adultii sunt stabili hemodinamic si respirator, in curs de investigatii.

UPDATE: IPJ Buzău a adus detalii în cazul accidentului petrecut între Robeasca și Moșești. La volanul Loganului se afla un șofer de 83 de ani, care a lovit frontal o căruță, ce se deplasa pe același sens de mers. Au fost transportați la cea mai apropiată unitate spitalicească doi minori de 2 și 4 ani și și doi tineri de 20 și 23 de ani.

Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Robeasca spre Moșești, un șofer în vârstă de 83 de ani, din Robeasca a intrat în coliziune cu un atelaj hipo ce se deplasa pe același sens de mers, condus de către un tânăr de 20 de ani, din Robeasca. Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 20 de ani și a pasagerilor acestuia, 2 minori de 2 și 4 ani și o femeie de 23 de ani, toți din Robeasca, a transmis IPJ Buzău

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ:Surse Șansa News.ro precizează că în urmă cu câteva minute a avut loc un grav accident de circulație între Robeasca și Moșești. Se pare că a avut loc un impact între un autoturism Dacia Logan și o căruță.

La fața locului se află polițiști care asigură fluidizarea traficului, iar mai devreme a fost prezent un echipaj de prim ajutor. Din primele date de la fața locului, reiese că au fost preluate patru victime, dintre care doi adulți și doi copii.

Vom reveni.

Etichete