Actualitate

Un buzoian a incendiat gardul proprietății fostei sale iubite! De la ce a pornit totul

Ordinul de protecție este emis pentru a asigura siguranța și protecția unei persoane care se află într-o situație de pericol sau vulnerabilitate din partea unei alte persoane. Acesta poate fi emis în cazurile de violență domestică, hărțuire, amenințări sau alte situații în care viața sau siguranța unei persoane este pusă în pericol. Din păcate, și la Buzău se emite un număr semnificativ de ordine de protecție, care, de multe ori sunt încălcate.

IPJ Buzău a transmis recent informații referitoare la un caz de zilele trecute în care, un buzoian de 42 de ani nu a respectat ordinul de protecție emis, ba mai mult decât atât, acesta a incendiat proprietatea unde locuiește fosta sa iubită, reușind să distrugă gardul imobilului. Conform Instanței Judecătorești, bărbatului nu îi era permis să stea la o distanță mai mică de 100 de metri de fosta sa concubină.

Marți, 28 noiembrie a.c., în urma materialului probator administrat, poliţiştii de
investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, au reţinut pentru 24 de ore
un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Buzău, pentru distrugere și încălcarea ordinului de
protecţie emis de Judecătoria Buzău, prin care îi era interzis să se apropie de concubina sa și de locuința acesteia la o distanță mai mică de 100 de metri.


Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore.