Actualitate POLITICĂ

Un consilier județean, ales pe liste PMP, s-a alăturat PNL Buzău

Unul dintre oamenii politici cunoscuți ai Buzăului, în trecut senator, și actual consilier județean, s-a alăturat Partidului Național Liberal. Este vorba despre Constantin Popa, ales consilier județean pe liste PMP, în 2020, care a semnat o nouă adeziune și s-a alăturat PNL Buzău.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

„Constantin Popa, consilier judeţean, s-a alăturat echipei PNL Buzău! Popică, aşa cum îl cunosc buzoienii şi toţi cei apropiaţi, este unul dintre politicienii din judeţul nostru care se dedică trup şi suflet comunităţii. A reprezentat judeţul nostru în Parlament în calitate de senator, iar din 2020 este consilier judeţean. Îi mulţumesc că a ales să vină alături de PNL Buzău, pentru ca împreună să facem echipă pentru buzoieni”, a scris pe pagina sa de Facebook liderul PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Constantin Popa are 61 de ani şi a fost consilier municipal în mandatul 2012-2016, după care, în anul 2016 a fost ales senator din partea PP-DD până în anul 2020. Formaţiunea politică înfiinţată de Dan Diaconescu a fost înghiţită de UNPR iar ulterior aceasta a fuzionat cu PMP. În anul 2020 Constantin Popa a candidat pe listele noii formaţiuni politice şi a fost ales consilier judeţean. 

” Nu am plecat niciodată din nicio formaţiune politică din care am făcut parte. Am fost consilier municipal, apoi senator în Parlamentul României şi acum consilier judeţean. Am candidat şi am fost ales pe liste PP-DD formaţiune înghiţită ulterior de UNPR şi mai apoi de PMP. Am primit o invitaţie din partea domnului deputat Avrămescu care m-a onorat şi am decis să fac acest pas din cauza incertitudinilor din PMP care trenează de prea multă vreme”, a declarat consilierul judeţean Constantin Popa pentru News.ro.