Actualitate

Un individ cu probleme psihice a semănat teroare la Blăjani. A amenințat pe toată lumea cu un cuțit. Doar mascații l-au calmat

Un individ cu probleme psihice din Blăjani a semănat teroare printre consăteni după ce a început să amenințe cu un cuțit, pe stradă, pe oricine îi ieșea în cale. Doar mascații și polițiștii l-au calmat pe bărbat, care a fost încătușat, în final fiind internat la Psihiatrie.

Conform IPJ Buzău, vineri, polițiștii Secției de poliție rurală Mărăcineni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Blăjani, un tânăr cunoscut cu afecțiuni psihice, în vârstă de 26 de ani, din localitate, ar amenința persoanele din zonă cu un cuțit.

Imediat după primirea sesizării la fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale pentru verificarea aspectelor semnalate.

Polițiștii ajunși la fața locului au eliberat zona de ceilalți localnici, care au asigurat perimetrul.

Bărbatul se afla pe stradă, în apropierea locuinței, într-o stare vizibilă de agitație și tulburare.

Imediat, polițiștii l-au calmat, l-au imobilizat și încătușat, asigurându-se că acesta nu devine un pericol pentru el sau pentru celelalte persoane. În urma intervenției nici o persoană nu a fost rănită.

Ulterior, persoana în cauză a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Etichete