Actualitate

Drogat la volan. Un tânăr din Potoceni a provocat un accident în Ialomița. A intrat cu mașina tot într-un buzoian

Un tânăr din Potoceni, drogat fiind, a provocat un accident rutier, joi seară, pe șoseaua europeană, în Ialomița. Nu a mai reușit să controleze mașina pe care o conducea și a lovit un alt vehicul condus tot de un buzoian.

Incidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 21.00, pe DN 2 E85, în apropiere de Urziceni. Ambii șoferi circulau pe aceeași direcție, îndreptându-se spre Buzău. La un moment dat, tânărul de 32 de ani din Potoceni, aflat la volanul unui autoturism, nu a oprit la timp și a lovit o autoutilitară condusă de un șofer din municipiul Buzău, tot de 32 de ani. Polițiștii ialomițeni au fost chemați la fața locului.

Cum șoferul autoturismului prezenta semne clare că a consumat substanțe interzise, a fost testat cu  aparatul DrugTest. A reieșit, astfel, că tânărul consumase canabis, așa că a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.