Actualitate

(UPDATE) Un nou accident cu victime multiple pe un drum național din Buzău

UPDATE: Al doilea accident mortal, la BUzău, în ultimele 24 de ore. O femeie de 51 de ani, din Pănătău, și-a pierdut viața în accidentul de la Cislău. Inițial, alte 4 persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital, cu diverse traumatisme.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între 2 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, Brașov către Buzău, la volanul cărora se aflau 2 șoferițe de 26 de ani, din București, respectiv 53 de ani, din Siriu. În urma impactului una dintre mașini a fost proiectată într-un copac marginal. Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei de 51 de ani, din Pănătău, pasageră în mașina șoferiței din București. De asemenea, în urma evenimentului rutier alte 4 persoane au fost rănite: doi copii în vârstă de 6 și 11 ani, din autoturismul șoferiței din București, respectiv a șoferiței din Siriu și a unei pasagere a acesteia, în vârstă de 47 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

Ulterior, alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba de șoferița din București și o altă pasagera din mașina acesteia, o femeie de 63 de ani, de asemenea din București.

ȘTIREA INIȚIALĂ: După carnagiul de noaptea trecută, de pe DN2E85, un alt accident cu victime este semnalat pe un drum național. IPJ Buzău anunță că două autovehicule s-au ciocnit pe DN 10, la Cislău. În urma impactului, 5 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Traficul este dirijat pe DN10, la  Cislău, în urma accidentului rutier.

Etichete