Actualitate

(UPDATE) Un nou accident la Hanul lui Țintă. Două persoane ar fi rănite

UPDATE: O mama, de 43 de ani, și fiica sa, de 16 ani, au ajuns la spital în această după amiază.  Cele două au fost rănite în urma accidentului produs pe DN1B, în județul Buzău.

Mașina în care se aflau adolescenta și mama sa, din Glodeanu Sărat, era condusă de un bărbat de 43 de ani, tatăl fetei. La un moment dat, mașina acestora, care circula spre Buzău, s-a izbit de o autoutilitară condusă pe sens opus, pe direcția Buzău către Ploiești, de către un șofer în vârstă de 44 de ani, din Prahova. Accidentul s-a soldat cu rănirea adolescentei și mamei sale.  Ambele au fost transportate la spital.  

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Săptămâna a debutat cu un nou accident pe șoselele din județ. IPJ BUzău anunță că două mașini s-au ciocnit pe DN1B, în afara municipiului Buzău, în zona Hanul lui Țintă. Din primele date este vorba de o coliziune între 2 autoturisme. Două persoane ar fi fost rănite și  ar necesita îngrijiri medicale.

Traficul este  dirijat.