Actualitate

Unde ducem copiii de 1 iunie. Ce surprize au pregătit autoritățile

Sursa Fb/Scoala din parc

După doi ani de pandemie și restricții, Ziua Copilului va fi sărbătorită, anul acesta,  așa cum se cuvine: jocuri, ateliere de creație, piese de teatru, concursuri și multe, multe surprise dulci.

În municipiu, cei mici, alături de părinți și bunici, sunt așteptați să ia parte la activitățile organizate de autoritățile locale de la ora 10:00. Pe tot parcursul zilei, fie că vor merge în parcurile mari din oraș, fie pe Bulevardul Bălcescu, în zona cuprinsă între Prefectura Buzău și Parcul Crâng, copiii vor avea parte de ore întregi de distracție pe cinste.

„ Vom avea de dimineață, de la ora 10.00, până la ora 19.00, evenimente dedicate zilei de 1 Iunie în patru locații din oraș: vom avea în Parcul Marghiloman – ateliere creative și cursuri de dezvoltare personală, în Parcul Tineretului  vom avea toată ziua, de la 10.00 la 19.00,  ateliere creative și concursuri cu premii, precum și un spectacol multicall, la finalul zilei. În premieră, Bulevardul Bălcescu devine o zonă de promenade cu evenimente. Vom avea acolo ateliere creative, jocurile copilăriei, vom avea și o zonă a festivalului AN-TAN-TE programat în weekend. Și în Parcul Crâng, cu partenerii noștri de la Gloria Buzău, vom avea zona de activități sportive, vor fi prezente toate secțiile atletism, karate, handbal, box, tenis de masă, fotbal, șah și rugby, cu ateliere sportive pentru copii”, a declarat, la Focus Tv, viceprimarul Oana Matache.

După o zi plină, joi copiii se vor întoarce la grădiniță și la școală, pentru ca în weekend distracția să continue. Sâmbătă și duminică este programat festivalul AN-Tan-Te.