Actualitate

UNELE ȘCOLI SE ÎNCHID. ALTELE REIAU CURSURILE. Vezi AICI în ce scenariu e școala care te interesează

Decizii importante adoptate, luni, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Reuniți în ședință, membrii CJSU au decis suspendarea cursurilor la Liceul Agricol unde un cadru didactic a fost depistat cu infecție cu SARS-CoV-2. Măsura este valabilă în următoarele două săptămâni. În același timp, mai multe unități de învățământ trintră în programul obișnuit.

Astfel, se reiau cursurile, în scenariul 2, la Școala Gimnazială Căpățânești, din comuna Mărăcineni, începând cu data de 03.11.202. Aceeași măsură a fost adoptată și pentru Școala Gimnazială Podgoria – Gradinița cu Program Normal Podgoria, măsură aplicabilă din data de 04.11.2020.

Reluarea  desfășurării cursurilor în scenariul 2 a fost adoptată și pentru  Colegiul Național Pedagogic ,,Spiru Haret” din municipiul Buzău, începând cu data de 04.11.2020.

CJSU a adoptat și decizia pentru aprobarea scenariilor de funcționare ale unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2020-2021, în unitățile administrativ teritoriale. Consultați ANEXA de mai jos pentru a vedea cum se desfășoară, în acest moment, cursurile, în fiecare școală și grădiniță din Buzău!