Actualitate

(UPDATE) 3 MORȚI ȘI 2 RĂNIȚI ÎN CEL MAI GRAV ACCIDENT PRODUS ANUL ACESTA, LA BUZĂU. Victimele erau colegi de muncă și se îndreptau spre serviciu (FOTO)

UPDATE: Accidentul de la Glodeanu Siliștea este cel mai grav de anul acesta. Trei persoane au murit iar două au fost grav rănite, după ce mașina în care se aflau și cu care se îndreptau spre locul de muncă a fost scăpată de sub control, a lovit un copac, apoi s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori.

Toți cei trei pasageri din spate au murit. Pasagerul dreapta față a fost grav rănit și va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transferat la un spital din Capitală. Șoferul este stabil și va rămâne la Spitalul Județean Buzău.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe pe DJ102H către intersecția cu DN2E85, de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Scutelnici, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul a 3 pasageri.

De asemenea, șoferul și un alt pasager au fost răniți și preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Buzău.

Toți cei cinci oameni care se aflau în mașina care s-a răsturnat la Glodeanu Siliștea erau colegi de serviciu. Cu toții lucrau la o societate din Căldărușanca și se îndreptau spre locul de muncă. Nu se știe exact momentul producerii accidentului. Un participant la trafic a observat mașina răsturnată pe câmp și a anunțat Poliția. Unele dintre victime erau în afara autoturismului, transformat într-un morman de fiare.

În urma accidentului, un bărbat de 48 de ani și unul de 34, ambii din Scutelnici, și un alt buzoian de 60 de ani din Brădeanu, au decedat. Moartea fulgerătoare a acestora a produs un adevărat șoc în familiile lor dar și printre ceilalți localnici. Bărbații au lăsat în urmă copii minori, care vor trăi acum fără un părinte lângă ei. Sunt adevărate drame în familiile bărbaților din Scutelnici, de exemplu, unul tată a 4 copii în timp ce celălalt avea 2 copii minori. Mai mult, unul dintre bărbați era singurul care avea grijă de micuți, soția fiind plecată peste granițe. Iată ce spune primarul din Scutelnici, Constantin Rusen, după tragedia de marți dimineață:

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili pe cât posibil împrejurările în care s-a produs tragedia.

De menționat că este cel mai grav accident produs anul acesta în Buzău și în regiune.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Grav accident de circulație produs marți dimineață pe drumul județean 102 H, la Glodeanu Siliștea.

Din primele informații furnizate de Poliție, un autoturism s-a răsturnat între localitățile Glodeanu Siliștea și Cărligu Mic. 5 persoane ar fi rănite, din primele date. La fața locului intervin inclusiv echipaje de descarcerare. Se pare că starea victimelor este foarte gravă.

Traficul pe DJ 102 H este blocat, la ora postării acestei știri .