Actualitate

(UPDATE) Mamă cu doi copii, spulberați pe zebră! Care este starea lor

Update: Se pare că cele trei persoane lovite pe trecerea de pietoni au suferit diverse traumatisme. Femeia are traumatisme la cap și bazin, iar copiii au fost loviți în zona feței. În urma verificării făcute de polițiști, reiese că șoferul nu a consumat alcool.

„În urma accidentului rutier produs pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzău, la U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie in vaârstă de 27 de ani și doi copii, cu varste de 6 ani, respectiv 8 luni. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 si o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului si fetei. Toti pacientii sunt stabili hemodinamic si respirator, conștienti, cooperanți, în curs de investigatii”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Buzău

Știre inițială: Un accident rutier s-a produs în urmă cu doar câteva minute în municipiul Buzău. Potrivit primelor date, se pare că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unor pietoni care traversau regulamentar. Trei persoane au fost lovite de mașină și au nevoie de îngrijiri medicale. Surse Șansa News au precizat că victimele sunt o femeie și cei doi copii ai săi.

„Trafic dirijat pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzău, accident rutier. Din primele date se pare că un autovehicul a surprins și a accidentat trei pietoni. Persoanele sunt evaluate medical la acest moment”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.