Actualitate

Vă mulțumim! Crăciun liniștit tuturor!

Se încheie încă un an de mari provocări, în context pandemic, inclusiv pentru media românească, întrucât reflectarea, cu echilibru, a evoluțiilor epidemiologice, cu toate consecințele acestora, este un exercițiu inedit și pentru jurnaliști. Fiind un moment de bilanț, redacția reunită a Focus Fm, Focus TV, Șansa buzoiană și ȘansaNews mulțumește publicului pentru consecvența cu care a urmărit informațiile difuzate de-a lungul anului. Focus FM a rămas, și în 2021, lider de piață în regiune, fiind radioul regional cu cea mai mare audiență. Pe parcursul anului, în echipa Focus FM au mai intervenit schimbări, dar, politica muzicală și cea editorial au rămas neschimbate, așa cum radioul preferat al buzoienilor, vrâncenilor, gălățenilor, brăilenilor și ialomițenilor, și-a obișnuit ascultătorii. Programele Focus TV și-au păstrat structura stabilită în 2020, atunci când apariția pandemiei a impus adaptarea ofertei informative la contextul creat.

În zona de print, Șansa buzoiană rămâne cotidianul local cel mai cerut de cititori, iar Anunțul buzoian, suplimentul de publicitate al ziarului, ajunge acum la cititori și în format online. În luna decembrie a fost lansată pagina Anunțul buzoian care va funcționa în paralel cu ediția tipărită.

Și pentru că revoluția digitală detronează print-ul, portalul Șansa News a fost canalul media căruia i-au fost alocate resurse sporite din partea redacției. Eforturile nu s-au lăsat nerăsplătite, traficul portalului ȘansaNews a crescut, consolidându-i poziția de trendsetter în piața media locală.

Pentru că ne-ați urmărit și ne-ați impulsionat să fim mai buni, noi, jurnaliștii canalelor media amintite, VĂ MULȚUMIM și vă urăm un Crăciun în liniște, o sărbătoare care să vindece răni, să sădească speranță și încredere în ceea ce va urma! La mulți ani!