Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Val de accidente rutiere în zona Râmnicu Sărat

Accident după accident, luni după amiază, în zona Râmnicu Sărat. Inițial, polițiștii și pompierii au fost chemați la ieșirea din Râmnic spre Focșani. Aici, două persoane au fost rănite după ce o mașină care intenționa să vireze stânga de pe europeană pe un drum comunal a fost lovită în lateral de un alt vehicul.

După doar câteva minute, echipele de salvatori au fost solicitate pe o stradă din municipiul Râmnicu Sărat. Din primele date, un autoturism a intrat într-un stâlp. În urma impactului, o femeie a rămas încarcerată. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de la ISU Buzău pentru scoaterea femeii din mașină.

Ulterior, victima, conștientă, a fost preluată și transportată la spital.

“Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Focșani către Buzău, un șofer în vârstă de 24 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp marginal. Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerei conducătorului auto, o tânără de 23 de ani, din Râmnicu Sărat. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.


Etichete