Divertisment

Vara asta, Focus FM îți face distracția! Revine Taverna Grecească și din 2 iunie apar hiturile sezonului estival

Cele mai tari petreceri de weekend sunt cu Focus FM. Dacă vine vara începe atmosfera!

Muzica tavernei revine de vineri, 2 iunie, la Focus Fm de la ora 20.00. Din acest final de săptămână revin petrecerile grecești, pe frecvențele celui mai iubit radio. În fiecare seară de weekend, cel mai tare post de radio din regiune pune în undă muzică grecească bună, de la cei mai iubiți artiști ai genului. Fiecare casă, terasă sau tavernă să răsune pe acorduri greceşti! Faimoşii cântăreţi de origine greacă fac distracția și în această vară! Vasilis Karras, Adriana Andriana, Dimitris Giotis, Despina Vandi, Eva Baila sau Giorgos Livanis aduc ritmurile perfecte.

Această muzică prinde foarte bine la toate petrecerile, iar Focus Fm dă startul distracției pe ritmuri grecești din 2 iunie, de la ora 20.00. Spectacolul se reia în fiecare săptămână de la aceeași oră, vineri, sâmbătă și duminică.

Pe lângă programul grecesc, fiecare weekend înseamnă muzică de veselie, hore, sârbe și ritmuri pline de zvâc.

Vara se petrece cu Focus FM, de luni până duminică, pentru că în undă e distracția adevărată!

Din 2 iunie, din matinal, Focus Fm face cinste cu hiturile noi de vară 2023! O mulțime de artiști vor fac deliciul audienței în startul noului sezon estival. Printre ei Angela Rusu, Diana Bucșa, Camelia, Nataly, Eugenia Nicolae și Elena Gheorghe.