Actualitate

Vești bune pentru amatorii de mișcare în aer liber. Vor putea face sport și pe seară, după serviciu

Sursa foto Fb/ Gloria Buzău Atletism

Stadionul de atletism, modernizat din temelii în urmă cu doi ani, ar putea beneficia de noi dotări care să permită amatorilor de mișcare să facă sport la orice oră din zi și din noapte. Un proiect privind realizarea unui sistem de iluminat modern va fi dezbătut și supus votului consilierilor municipali în ședința de joi dimineață. Potrivit proiectului, investiția ar fi de circa 2 milioane de lei.

Sursa Proiect de hotărâre CLM Buzău

Sistemul de iluminat ar urma să fie compus din corpuri moderne, lămpi LED și multe alte dotări specifice unui stadion de atletism. “Obiectivul investiției este acela de a realiza o bază de antrenament și întreținere pentru sportivii profesioniști și amatori, dar și o bază de agrement deschisă permanent publicului amator în perioadele fără antrenament sau competiții”, se arată în motivarea proiectului de hotărâre ce va fi supus votului aleșilor municipali.

Sursa Proiect de hotărâre CLM Buzău

Stadionul de atletism din Buzău a fost modernizat în anul 2020, putând găzdui evenimente sportive oficiale. De asemenea, buzoienii care vor să facă mișcare au acces pe stadion, dar în baza unui program. În prezent nu există, însă, un sistem de iluminat în conformitate cu standardele actuale, fiind nevoie de un sistem modern și extins.