Actualitate POLITICĂ

VICEPREȘEDINTELE COMISIEI DE SĂNĂTATE DIN CAMERA DEPUTAȚILOR DESCHIDE LISTA USR-PLUS BUZĂU PENTRU DEPUTAȚI

La Cluj era pe locul cinci pe lista pentru Camera Deputaților, la Buzău a ajuns fruntaș. Emanuel Ungureanu, actualul vicepreședinte al Comisiei De Sănătate din Camera Deputaților, va deschide lista pentru Camera Deputaților a Alianței USR-PLUS Buzău, au declarat pentru HotNews.ro surse din alianță.

Potrivit HotNews.ro, Emanuel Ungureanu și-a anunțat săptămâna aceasta plecarea din USR Cluj într-o altă filială USR, după ce Alianța USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe poziția 5, loc neeligibil, pe lista de candidați la alegerile parlamentare. Emanuel Ungureanu a acuzat un “măcel politic” la alegerile interne din USR-PLUS Cluj.

Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Emanuel Ungureanu a fost, în ultimii 4 ani, inițiatorul unor proiecte importante pe zona sănătății, cea mai importantă dintre ele fiind o nouă lege a transplantului.

Potrivit propriului raport de activitate prezentat recent, Emanuel Ungureanu a făcut, în mandatul său, vizite neanunțate în 80 de spitale din întreaga țară, semnalând nereguli și condiții improprii de tratament pentru pacienți.