Actualitate

(Video) Accident cu 6 răniți pe Șoseaua Morții

Update: Toate cele șase persoane rănite sunt în afara oricărui pericol.

”În urma accidentului rutier produs pe raza comunei Poșta Câlnău, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 6 victime. Cei doi șoferi, în vârstă de 46 de ani, respectiv 42 de ani, au suferit politraumatisme prin accident rutier, cu TCC, TCF, traumstism toraco-abdominal, traumatism membru superior. O femeie în vârstă de 35 de ani împreună cu copilul în vârstă de 2 ani au suferit policontuzii. Alți doi copii, în vârstă de 10, respectiv 14 ani, au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Toate cele 6 victime sunt stabile hemodinamic și respirator, în curs de investigații”, a spus Adriana Bunilă.

Update: Printre persoanele rănite sunt și trei copii, cel mai mic având un an.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule ce se deplasau pe direcția Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 42 de ani, din Puiești și unul în vârstă de 46 de ani, Poșta Câlnău”, informează IPJ Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi și a patru pasageri din mașina conducătorului auto din Puiești, o femeie în vârstă de 35 de ani și trei copii cu vârste cuprinse între 1 an și 14 ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

”În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”.

Știrea Inițială: Accident grav, astăzi dimineață, pe Șoseaua Morții. Din primele date oferite de IPJ Buzău este vorba despre o coliziune între două autovehicule.

”Trafic dirijat pe DN2E85, în Poșta Câlnău, accident rutier. Din primele date se pare că este vorba de o coliziune între două autovehicule, la acest moment 6 persoane sunt evaluate medical”, informează IPJ Buzău.

În urma accidentului, cele șase persoane ar fi fost rănite ușor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 2 Buzău – Râmnicu Sărat, în zona localității Potârnichești, județul Buzău, soldat cu rănirea ușoară a șase persoane, care necesită îngrijiri medicale. Circulația se desfășoară dirijat, pe un fir.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 11.00.