Actualitate

(VIDEO) Accident evitat la limită în centrul Buzăului

Zilele trecute, un clip video s-a viralizat rapid, în special pe platforma Tik-Tok, după ce un buzoian a fost surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită. Imaginile par desprinse din filmele de groază și înfățișează un bărbat care pare să aibă probleme medicale și care putea fi victimă sigură a unui accident de circulație.

Zona în care au fost surprinse imaginile este în apropierea Arhiepiscopiei, zonă principală, foarte tranzitată, acolo unde un bărbat traversează strada prin loc nepermis, dar nu oricum, ci târâș. Zeci de șoferi l-au evitat la limită, văzându-și de drum, pentru ca în final un șofer să oprească și să-l ajute să traverseze până într-un loc unde să fie în siguranță. Camera de bord a celui care a dat o mână de ajutor a surprins momentul, iar reacțiile internauților n-au întârziat să apară.

Din comentariile buzoienilor reiese că bărbatul ar avea probleme de motricitate și nu ar fi cunoscut pentru consumul de alcool.

Respect pentru ceea ce faci !🙏👏🏻👏🏻👏🏻 Cât despre reacția unora ..numai exista umanitate decât dacă cineva le oferă ceva in schimb 😔🥹🥹

Felicitări ptr reacția ta nu știi niciodată motivul ptr care este cineva la pământ🥰