Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

(VIDEO) Arestări după episodul de o violență extremă de la Rm. Sărat. Câte persoane sunt cercetate de procurori

Arestări după incidentul șocant din trafic, de la Râmnicu Sărat, acolo unde un tânăr de 29 de ani a intrat intenționat cu mașina într-un grup de oameni. Asta nu o dată, ci de cel puțin trei ori, trimițând mai multe persoane în spital. Atât râmniceanul de 29 de ani, cât și un alt suspect au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, cei doi sunt cercetați pentru fapte grave precum tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“La data de 24.05.2023 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au solicitat arestarea preventivă a inculpaţilor IR. și IC., cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Situatia de fapt reţinută în sarcina inculpaților I.R. și I.C .constă în aceea că în seara zilei de 23.05.2023, în jurul orelor 23.00, în timp ce se aflau la intersecţia străzii Dorobanți cu Jideni din Municipiul Râmnicu Sărat, în urma unui conflict spontan, inculpatul I.R. a intrat în mod intenționat cu autoturismul în patru persoane vătămate, după care împreună cu inculpatul I.C. a aplicat lovituri cu toporul asupra a două persoane vătămate, cauzându-le victimelor leziuni pentru care a fost necesară transportarea și internarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.”

În afară de cei doi râmniceni arestați, încă patru persoane implicate în scandalul de marți seară, din plină stradă, la Râmnicu Sărat, sunt vizate de ancheta procurorilor.

“Totodată, în cauză se efectuează cercetări faţă de încă alte patru persoane pentru săvârșirea infracţiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice cu ocazia aceluiaşi conflict. Tribunalul Buzău a admis solicitarea Parchetului si a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpaţilor I.R. şi I.C.”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

A fost un adevărat măcel, marți seară, la Râmnicu Sărat. La finalul unei petreceri, la miezul nopții, două familii s-au luat la bătaie. S-au folosit de topoare, lopeți și alte obiecte contondente, agresându-se reciproc. Mai mult, un tânăr de 29 de ani s-a urcat la volan și a intrat cu mașina intenționat în grupul de oameni de pe stradă. Patru persoane au fost rănite, inclusiv tatăl șoferului, cel care se afla printre scandalagii loviți de autoturismul râmniceanului. Un bărbat de 39 de ani a fost transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, din București, din cauza rănilor grave suferite după ce a fost lovit de mașină.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!