Actualitate

(VIDEO) Bătaie în plină stradă, în urma unui accident rutier

Joia trecută, când jumătate de oraș era blocat, era inevitabil ca accidentele rutiere să nu se producă. Un cititor ne-a transmis o înregistrare realizată de o cameră de luat vederi care surprinde momentul în care un copil este lovit de o mașină.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 17.00, pe strada Orizontului. Acolo, un minor în vârstă de 9 ani a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 48 de ani. Copilul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, a ieșit dintre mașinile parcate pe marginea străzii direct în fața autoturismului bărbatulu ide 48 de ani. Șoferul nu a mai putut evita impactul și l-a lovit în plin pe minor. În urma accidentului, copilul a suferit un traumatism la glezna stângă, fiind transportat la spital.

Imediat după impact, însă, șoferul s-a trezit sub o ploaie de pumni și picioare. Din imaginile surprinse de camera de luat vederi se vede cum mai multe persoane sar și îl ridică pe copilul lovit de mașină. Însă, unul dintre bărbați sare la bătaie. Îl îmbrâncește și-l lovește pe șofer, agresorul fiind în cele din urmă îndepărtat de lângă șofer de către alte persoane.

În urma accidentului,polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În schimb, șoferul agresat nu a depus plângere așa că episodul nu este cercetat de oamenii legii.