Actualitate

(VIDEO) Bulevardul Unirii, mai periculos pe zi ce trece? Manevra unui taximetrist i-a lăsat pe toți cu gurile căscate

O filmare făcută cu o cameră de bord, postată pe rețelele de socializare, arată cum manevrele pe care unii șoferi le fac pe Bulevardul Unirii sunt mai periculoase de la zi la zi. Un taximetrist este cel surprins, de data aceasta, cum sfidează orice regulă de circulație, punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic.

Imaginile arată cum taxiul se deplasează către centru, venind din direcția Bulevardul Eroilor. Brusc, observând că are de preluat un client de pe partea cealaltă, direcția de deplasare ulterioară fiind opusă, șoferul hotărăște să treacă peste delimitatoarele benzii, peste linia continuă și să întoarcă, trecând și peste benzile de autobuz.

După această manevră periculoasă, șoferul oprește pe banda din dreapta, chiar dacă staționarea pe Bulevardul Unirii este interzisă în afara zonelor marcate. Iar totul se desfășoară sub privirile stupefiate ale martorilor și în claxoanele șoferilor ce se deplasează dinspre centru spre Bulevardul Eroilor, nevoiți să ocolească taxiul staționat neregulamentar.

Întâmplarea nu a rămas netaxată de internauții buzoieni, care au semnalat problema pe grupurile de trafic. Ei spun că este inacceptabil ca un șofer să facă o astfel de manevră. Nu doar că a întors pe interzis, dar, după cum au comentat buzoienii, taximetristul nici măcar nu a semnalizat intenția de a schimba sensul de mers.

„Ce linie continuă…ce semnalizare…”e grele pentru unii””, notează un buzoian pe Facebook