Actualitate POLITICĂ

(VIDEO) Carmen Ichim (PNL), la doi pași de Palatul Comunal. Cum și-a început campania de strângere de semnături

Eveniment inedit organizat, ieri, de Organizația Municipală a PNL Buzău, care a ales să o prezinte oficial alegătorilor pe Carmen Ichim, candidatul pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, într-un cadru inedit: în Piața Dacia, în fața sediului partidului, dar, în același timp, foarte aproape de Palatul Comunal, în locul în care Carmen Ichim ar putea ajunge, dacă buzoienii vor alege asta, în 9 iunie.

Evenimentul a constat într-o prezentare a candidatului și o scurtă conferință de presă, la care au participat aleși locali, membri de partid și simpatizanți.

Potrivit președintelui Organizației Municipale a PNL Buzău, senatorul Vlad Mircea Pufu, experiența în administrație este cea care o recomandă pe Carmen Ichim să acceadă la fotoliul de primar.  Acesta a vorbit despre proiectele care îi nemulțumesc pe buzoieni și de faptul că acestea trebuie îndreptate.

”Sunt multe proiecte începute și ratate în municipiu, investiții anunțate și la care s-a renunțat, multe aspecte care trebuie îndreptate. Buzăul a devenit orașul meșterului Manole, în care ce se construiește în două săptămâni se demolează în săptămâna următoare. Tot ce s-a făcut și se face este lipsit de predictibilitate, iar ceea ce se începe se termină prost. Amintesc doar proiectele de refacere a Bulevardului Unirii și Pieței Dacia, despre care nici nu mai e nevoie să spunem ceva, sau de Aqualand, pentru care Primăria a făcut credit, după care licitațiile au fost anulate.  Carmen Ichim la Primăria Buzău poate pune lucrurile la punct, poate aduce proiectele într-o stare bună, poate transforma municipiul în ceea ce își doresc buzoienii”, a declarat senatorul Vlad Pufu.

Acesta a subliniat că Buzăul ar putea avea prima femeie primar din istorie, remarcând, totodată, că expertiza lui Carmen Ichim poate duce la o dezvoltare reală a orașului.

La rândul său, Carmen Ichim a subliniat că va face tot ce poate pentru a găsi rezolvare problemelor pe care le au buzoienii. Ea a anunțat că va avea o serie de întâlniri cu oamenii, în perioada următoare, tocmai pentru a afla de la ei care le sunt nevoile.

Liberalii au folosit prilejul pentru a anunța că au dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Carmen Ichim la Primăria Buzău. În zilele următoare, echipele liberale vor fi în tot orașul, în zonele publice, pentru a aduna semnături.