Actualitate

(VIDEO) Cartierul din Buzău unde a curs ”espresso” la robinet. Ce s-a întâmplat

Mai mulți buzoieni care locuiesc în cartierul Broșteni au semnalat că apa care curge la robinet are o culoare ciudată, asemănătoare cu a cafelei, fiind plină de murdărie. Apa este aproape neagră, neputând fi folosită la nimic, mai ales că, așa plină de impurități poate duce la avarierea instalațiilor sanitare din locuințe, a aparatelor și mașinilor de spălat.

O filmare care arată cum curge apa neagră a fost publicată pe internet, iar, cum era de așteptat, postarea respectivă a stârnit un val de reacții.

Nu este espresso! Este apă potabilă de la Compania de Apă Buzău în cart. Broșteni!

Reprezentanții Companiei de Apă au confirmat că a existat această problemă, dar nu a fost ceva de durată. Deoarece în zonă au loc lucrări, iar în apropierea blocurilor E din Broșteni ar fi fost agățat un branșament, apa a fost întreruptă, iar la reluarea furnizării aceasta a curs, într-adevăr, așa cum se vede și în filmare pentru o scurtă perioadă de timp, după care a revenit la calitatea optimă.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

3 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Așa a fost că și înainte de Paște,și cam la 3 săptămâni sambata este regula.Faci mâncarea cu apa plata,speli vasele cu apa plata,și apoi vine factura pentru apa neagra de la robinet că pentru apa plata.La prețul la care este facturată ar trebui sa ne răspundă macar la reclamații pentru aceasta problema.

  • La pretul cu care fraierii va platesc seviciile ce conteaza cativa mc de apa mizerabila la robinet?

  • Asa este apa la Buzău cam în fiecare săptămână. Au asfaltat și acum și au adus aminte ca mai sunt țevi de metal ….