Actualitate

(FOTO) Capcane pe drumul spre Sărata-Monteoru. Imagini șocante surprinse de o cameră de bord

În zilele caniculare mulți buzoieni aleg să se refugieze în stațiunea Sărata-Monteoru, unde temperaturile sunt ceva suportabile, mai ales că pot face și o baie în piscinele cu apă sărată. De altfel, stațiunea e plină și de turiști, veniți la tratamente cu apă sărată. Iar atunci când numărul turiștilor e mare, inevitabil apar și incidentele în trafic.

O cameră de bord a surprins momentul în care un șofer a sfidat regulile de circulație și semnalizarea rutieră, neacordând prioritate unui buzoian care circula cu mașina pe un drum cu prioritate. Șoferul care a surprins momentul se deplasa regulamentar spre Sărata-Monteoru, iar în intersecția din Merei, chiar în apropierea primăriei și a secției de poliție, a fost surprins de gestul unui alt participant la trafic care a traversat intersecția cu viteză.

Impactul a fost evitat la mustață, după ce șoferul care a surprins momentul a apăsat frâna până la podea. Imaginile au fost postate în mediul online.

”Pacat ca nu se vede numarul, in rest bravo tie ca l-ai evitat”, a comentat la postare un internaut.

Pe lângă intersecția periculoasă, la doar câțiva metri, Mereiul se poate „lăuda” și cu un scenariu de „Las Fierbinți”. După ce șoferii traversează intersecția cu vizibilitate redusă, unde accidentele și tamponările sunt la ordinea zilei, aceștia dau nas în nas cu o stână care a „răsărit” în mijlocul comunei. Șansa News a mai scris despre sursa de conflict apărută în comună. Doi ani au trecut de atunci, dar nu s-a luat nici o măsură. Animalele sunt adesea plimbate prin comună, mutate dintr-un loc în altul, iar drumul se blochează pentru zeci de minute, devenind o altă capcană pentru șoferi.

Etichete