Actualitate

VIDEO DE LA CITITORI. Ce caută polițiștii locali, prin parc, cu girofarul pornit?

La prima ora a zilei, un cititor a trimis pe adresa redacției, o sesizare în încercarea de a lămuri de ce este nevoie ca mașina Poliției Locale să patruleze, înainte de ivirea zorilor, pe aleile unui parc, cu girofarul pornit. Filmarea care însoțește sesizarea este realizată, la orele dimineții, în Parcul Tineretului din Buzău.

Nedumrirea celui care a realizat filmarea este ce misiune importantă a reclamat pornirea girofarului.

Răspunsul a venit prin vocea purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Buzău, Marius Trifan, care a explicat pentru sansanews.ro, că, în ultima vreme, au fost mai multe acte de huliganism în Parcul Tineretului, soldate cu coșuri de gunoi aruncate în lac și bănci rupte.

„În ultima perioadă am avut o serie de acțiuni punctuale, în parcurile din municipiul Buzău, în special pentru descurajarea unor fapte anti-sociale, respectiv ne-am confruntat cu probleme de genul mobilier urban deteriorat și coșuri de gunoi aruncate în lac. De aceea, am organizat acțiune în acest sens, dar numai pe timp de noapte, fiind folosite numai semnalele luminoase, fără semnale acustice pentru a deranja liniștea publică. Până acum nu am depistat nici o persoană, însă avem date și indicii și sperăm ca în scurt timp să-i depistăm.” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Buzău, Marius Trifan.