Actualitate

(UPDATE) Incendiu, în zori, lângă Nehoiu

FOTO cu caracter ilustrativ

UPDATE: În jurul orei 08:30, incendiul a fost lichidat. Cauza probabilă de izbucnire a acestui incendiu a fost o scânteie provenită din sistemul de încălzire. În ceea ce privește pagubele, locuința formată din cinci camere a fost distrusă complet. În plus, pe lângă construcția care a ars integral și mobila aferentă, incendiul s-a răspândit și la două anexe învecinate, anunță reprezentanții ISU Buzău.

Plutonier Vlăduț Pîrvu-ISU Buzău

Un incendiu de amploare a cuprins, în această dimineață o gospodărie din satul Bâsca Roziliei aparținând de orașul Nehoiu. Flăcări mari erau vizibile de la distanță, iar pompierii au fost chemați în ajutor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis trei autospeciale, respectiv două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, în sprijin fiind dislocată și o ambulanță.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la locuință și anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Nu s-au impus evacuări, în interior nefiind surprinsă nicio persoană.

Vom reveni cu detalii privind cauzele și pagubele produse de flăcări.