Actualitate

(VIDEO) Imagini șocante de la locul accidentului în care a fost implicată o ambulanță. Care este starea victimelor

Impactul înregistrat luni după amiază pe DN2E85, la Spătaru, între un autoturism și o ambulanță a SAJ Buzău a fost unul extrem de puternic. Dovadă stau imaginile surprinse la locul accidentului. Cele două vehicule care s-au ciocnit la Spătaru au fost serios avariate. Atât ambulanța, cât și autoturismul, s-au transformat în mormane de fiare.

În urma impactului, asistenta din ambulanță a fost grav rănită, suferind un traumatism cranio cerebral. După ce a primit primele îngrijiri la Spitalul Județean Buzău, asistenta de pe Ambulanță a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală.

De asemenea, toate cele 4 persoane din autoturism au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu multiple traumatisme.

“In urma accidentului rutier, produs pe raza localitatii Spataru, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 5 victime: doua femei, in varsta de 38 de ani, respectiv 45 de ani, si un bărbat, in varsta de 47 de ani, care au suferit politraumatisme prin accident rutier, si doi copii, in varsta de 11 ani, respectiv 16 ani, care au suferit politraumatisme prin accident rutier. Cei doi copii sunt stabili, constienti, cooperanti. Toate cele 5 victime sunt, la acest moment, in investigatii si primesc ingrijiri medicale de specialitate”,anunță Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Iată ce arată primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului:

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autovehicule, un autoturism condusă pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 45 de ani,din Buzău, o autoutilitară cu remorcă, se deplasa pe aceeași direcție și la volanul acesteia se afla un conducător auto buzoian, de 51 de ani, respectiv o ambulanță, condusă de către un șofer de 49 de ani, de asemenea din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: un cadru medical al autospecialei, o buzoiancă, în vârstă de 38 de ani,respectiv 4 ocupanți ai autoturismului (șoferița și 3 pasageri, cu vârste cuprinse între 10 și 47 de ani, toți din Buzău). Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Etichete