Actualitate

Încă un accident pe DN2! Impact teribil între un autoturism și un camion, la ieșirea din Buzău

Un nou accident rutier s-a produs pe DN2 E85 în județul Buzău, azi-noapte. În accident au fost implicate un autoturism, care venea spre Buzău dinspre Spătaru, condus de un tânăr de 21 de ani, și un camion care circula pe sensul opus, acesta din urmă condus de un brăilean de 55 de ani.

Polițiștii nu au stabilit deocamdată cine e vinovat de ceea ce s-a întâmplat, cert e că, din impact, autoturismul a ajuns într-un gard, iar șoferul a fost rănit.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Spătaru către Buzău, de către un șofer în vârstă de 21 de ani, din Odăile și camionul de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 55 de ani, din Brăila.În urma impactului, autoturismul a ricoșat în gardul unei societăți comerciale, producând pagube materiale.Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.