Actualitate

(Video) Mașini distruse de un copac rupt. Echipele de intervenție la fața locului

Update. Buzoienii au primit mesaje RoAlert

Meteorologii au schimbat atenționarea trimisă pentru Buzău, astfel că Buzăul se află sub avertizare Cod Portocaliu, până aproape de ora 20.00.

Avertizare Cod Portocaliu 21.05/18:17-19:50 averse torentiale peste 35-40 l/mp in estul judetului BUZAU. ISU BUZAU

Buzoienii au primit mesaj prin sistemul RoAlert.

Upgrade: Cod galben de vijelie

„Atenționare Cod Galben 21.05/17:44-19:00 intens.de vânt,vijelie descărcări, electrice, local averse 15-20 l/mp, grindină in estul jud. BZ”, informează Prefectura Buzău/

Momente grele pentru mai mulți buzoieni care și-au găsit mașinile distruse în parcare. Totul s-a întâmplat în această după amiază în municipiul Buzău, când din cauza ploii, un copac s-a rupt și a căzut peste trei mașini aflate în parcare.

Din primele date este vorba despre trei autoturisme aflate într-o parcare din Micro 14, în apropierea Școlii numărul 12. Din fericire, în mașini nu se afla nicio persoană, astfel că s-au înregistrat doar despre pagube materiale.

La acest moment se intervine la fața locului. Sunt acolo echipaje de la ISU și IPJ.

sursă foto și video: Adrian Florinel

”La aceasta ora se intervine pentru degajarea unui arbore prăbușit peste 3 autoturisme în zona Aleei Paltinilor, MICRO IV, municipiul Buzău. La fata locului intervine o autospecială de intervenție cu 5 subofițeri ce intervin pentru a înlătură copacul. Nu sunt victime, autoturismele fiind parcate la momentul producerii evenimentului

Aceasta este singurul eveniment rezultat în urma codului galben pentru care au fost solicitați pompierii buzoieni până la acest moment”, informează ISU.

Etichete