Actualitate

(VIDEO) Momentul în care o hoață dă lovitura în mall-ul din Buzău. Apel disperat din partea păgubitei

O ieșire la cumpărături se poate transforma rapid într-un adevărat coșmar. A simțit pe propria piele o femeie din Buzău, care a mers vineri la mall, sperând că își va găsi hainele potrivite pentru vacanța care urma să înceapă. O hoață însă i-a dat toate planurile peste cap. În timp ce își aștepta prietenul să iasă din cabina de probă, buzoianca a rămas fără ceea ce avea mai de preț în ghiozdan. Totul într-o clipă de neatenție, de care însă hoața a profitat din plin. Durerea cea mare a femeii este că în ghiozdan avea salariul, pe care abia îl luase, dar și niște bijuterii abia cumpărate, de care nici nu a apucat să se bucure.

După cum se vede și în imaginile surprinse de camera de supraveghere din magazin, hoața, o fată care pare să aibă până în 18 ani, se preface că privește hainele expuse, apropiindu-se de victimă. În doar câteva secunde ”operează” ghiozdanul, de unde ia portofelul buzoiencei, fără ca aceasta să își dea seama. Fără nici o reținere, hoața deschide portofelul chiar în mijlocul magazinului, îl inspectează, după care îl bagă în propria geantă.

Când femeia a remarcat absența portofelului, a apelat imediat serviciul 112. Însă, de vineri buzoianca nu a primit niciun răspuns și solicită ajutorul buzoienilor în speranța că hoața ar putea fi recunoscută, iar ea și-ar putea recupera banii și bijuteriile.

Ionela Stoican-victima

Din spusele buzoiencei, prejudiciul se ridică la 6000 de lei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt și se fac cercetări la acest moment.

Etichete