Actualitate

(VIDEO) Neagu mai vrea o dată! Cum și-a anunțat intenția unei noi candidaturi la șefia CJ

Actualul șef al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu și-a anunțat joi, chiar de ziua lui, intenția de a candida pentru un nou mandat de președinție al Consiliului Județean. Anunțul vine după mai multe zvonuri apărute în spațiul public, potrivit cărora, Neagu ar renunța la o nouă candidatură la șefia CJ și ar alege să se bată pentru un loc de parlamentar, ba chiar să renunțe la activitatea politică.

Joi, Neagu a hotărât să își declare intenția de a candida din nou, într-un discurs destul de nervos, cu săgeți îndreptate împotriva unor „prieteni”.

Neagu precizează că singurul motiv pentru care nu ar mai candida din nou la CJ ar fi problemele de sănătate, pe care nu le poate anticipa. După plasarea anunțului, Emanoil Neagu nu a mai rămas să ia întrebări de la jurnaliști, dar, contactat ulterior de reporterii Șansa News.ro a declarat că va candida pentru PSD.

În 2020, Petre Neagu a fost ales din nou președinte, adunând 57 de procente din totalul voturilor, iar mandatul său expiră în 2024.

Etichete

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Și-a făcut cadou de ziua sa( apropo, La multi ani! Am iertat…dar n-am uitat -știe dumnealui ce și știu și liberalii de acum 20 de ani ,dar sunt politicoasă🙂).
    Cum pentru cine candidează?! În primul rând pentru domnia sa și în al doilea pentru PSD, normal, că și când era secretar general PNL tot interesele PSD le reprezenta😀( eu știu bine și s-a și văzut asta bine din evoluția sa în politică).