SĂNĂTATE

(VIDEO) PUTEM ȚINE DIETĂ ȘI ÎN CONCEDIU? CATEGORIC, DA! Regulile dr. Laura Ene pentru un concediu în care putem slăbi

Ieșirea din izolare și venirea sezonului estival când foarte mulți români programează vacanțe la mare sau ieșiri la piscină, determină alegeri disperate pentru slăbirea într-un ritm rapid, uneori cu consecințe grave asupra echilibrului organismului.

Pornind de la această situație, dr. Laura Ene, expertul Medika TV în nutriție, a vorbit, în cadrul ultimei ediții a emisiunii Secretele Nutriției, despre capcanele dietelor și despre restricțiile potrivite pentru a pierde kilograme (emisiunea în format integral poate fi vizionată AICI).

Sfaturile au fost adaptate sezonului estival în care ne aflăm. Este un sezon în care tentațiile sunt mai mari decât oricând. Piețele abundă în fructe, dar frcutele, pot fi, în anumite momente ale zilei, dușmanii și nu prietenii greutății. În al doilea rând, plecăm în concedii și suntem tentați să abandonăm toate regulile care ne ajută în lupta cu kilogramele. Dar, specialistul Medika TV spune că putem să continuăm dieta și în concediu, dacă urmăm câteva REGULI DE AURȚ:

Mai multe detalii, AICI