Actualitate

(VIDEO) Se anunță spectacol de Ziua Copilului, la Buzău! Concerte, ateliere de creație, jocuri și multe premii. Programul complet, AICI

Sursa Fb /Fundația Comunitară Buzău
Jocuri, spectacole, competiții sportive și multe surprize. De toate acestea se vor putea bucura cei mici la începutul verii. Vor fi zile pline, cu fel de fel de activități îndrăgite de copii, activități care îi fac să zâmbească și să se bucure.

Startul distracției se va da pe 1 iunie, de Ziua Copilului. În aceeși perioadă va începe și mult așteptatul festival pentru copii An Tan te. Pe 1 iunie, dar și în week-endul care va urma, vor fi organizate o serie de activități recreative, ateliere, spectacole, activități menite să antreneze creativitatea celor mici.

Vom sărbători copilăria cu activități dedicate copiilor de toate vârstele, în parcurile mari din oraș, dar, în premieră, și pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Această arteră, în zona ce devine pietonală în week-end, va prinde viață și se va transforma într-un loc plin de culoare și veselie, unde vom întâlni artiști pe picioroange, piese de teatru de stradă, muzică live și multe alte surprize.

În data de 4 iunie, începând cu orele 10.00, cei mici sunt așteptați la ateliere de teatru, de grădinărit,  de dezvoltare personală și de creație în Parcul Tineretului, în zona Amfiteatrului. În aceeași zi, în Parcul Marghiloman, sunt programate ateliere de creație, piese de teatru, ateliere de baloane de săpun și spectacole gastronomice și de dans. În a doua zi de festival, pe 5 iunie, copiii sunt așteptați cu alte surprize, inclusiv un concert oferit de Happy Kids și spectacole interactive cu gheață carbonică.

Pe lângă toate aceste activități, în premieră, anul acesta, sportivii din cadrul clubului SCM Gloria Buzău vor merge în Parcul Crâng pentru demonstrații și pentru a le arăta tinerilor cât de important este să practice un sport.

“Pe 1 iunie va fi o colaborare foarte frumoasă cu Gloria Buzău și toate secțiile de sport ale clubului. O să facem o cupă a copilăriei, “Copilăria este bucuria”. În Parcul Crâng organizăm Cupa 1 iunie, vor fi prezenți antrenori și sportivi de la toate secțiile Gloria Buzău: atletism, fotbal, handbal, rugby, șah, tenis de masă. Astfel copiii se vor bucura de tot ceea ce înseamnă inițierea în aceste sporturi. Vor fi activități dimineața, de la ora 10:00 până la 12:30, luăm o pauză și revenim între orele 17:00-19:00. Pe 1 iunie vom organiza și o tombolă cu premii constând în produse specifice fiecărei secții de sport: mingii, tricouri, seturi de șah și multe altele”,a explicat, la Focus Tv, Florina Potârniche, directorul Centrului Cultural Al. Marghiloman.