Actualitate

(VIDEO) Spectacol nou pe scena Teatrului George Ciprian. Când va fi premiera

Teatrul George Ciprian anunță o nouă premieră la Buzău. Este vorba despre piesa „William Shakespeare – Opere Complete – varianta prea scurtată”, o adaptare a regizorului Daniel Bucur, care va avea premiera pe 19 februarie, la ora 18.00. Protagoniști sunt actorii Adrian Păduraru, Ion Ionuț Ciocia și Cristi Martin.

Improvizația va fi adevărata provocare pentru cei trei actori, deoarece spectacolul propune o încercare imposibilă de a intra în Cartea Recordurilor, jucând într-un timp cât mai scurt toate piesele lui Shakespeare. Totul într-o cheie comică.

„William Shakespeare – Opere Complete – varianta prea scurtată” a luat naștere când trei actori inspirati și carismatici, Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield, au prezentat în premieră capodopera lor absurdă la Festivalul Fringe de la Edinburgh în 1987, care s-a transformat într-un fenomen mondial.

Muzica originală este semnată David Simon, iar traducerea a fost realizată de Petre Bokor. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul Teatrului „George Ciprian” sau fizic, de la sediul teatrului, din Aleea Castanilor nr. 1.